Rektörümüz Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Adem BAŞIBÜYÜK Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Çapoğlu , ilçemizin idari amirlerine ziyaretinden sonra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nurettin İmre ve öğrencileri tarafından hazırlanan öğle yemeğine katılmasına müteakip Yüksekokulumuza geçti.  Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. M.Hanifi Aysöndü ve akademik ve idari personeli tarafından karşılanan Rektörümüz Prof.Dr. Çapoğlu, Yrd.Doç.Dr. Aysöndü’den Yüksekokulumuzun faaliyetleri hakkında bilgi alarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Rektörümüz Prof.Dr. Çapoğlu Yüksekokul konferans salonunda okul yönetimince hazırlanan söyleşi programında öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini dinleyip çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı. Katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür eden Rektör Prof.Dr. Çapoğlu, Yüksekokulumuz Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Öğr. Gör. Türkan Sarp tarafından  Restorasyon Uygulama Teknikleri dersi kapsamında restore edilen Yaka Köyü çeşmesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.Yapılan bu çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Prof.Dr. Çapoğlu, çeşme restorasyonu bittikten sonra açılışa mutlaka katılacağını belirterek ilçemizden ayrıldı.

Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Adem BAŞIBÜYÜK’ e Yüksekokulumuz personeli ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim.

Yrd.Doç.Dr. M.Hanifi AYSÖNDÜ