Rektörümüzün Yüksekokulumuzu Ziyaretleri

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Rektör Yardımıcısı Prof.Dr. Adem BAŞIBÜYÜK ve Genel Sekreter Prof.Dr. Abdulkadir ÇOBAN Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu ve Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Ziyarette, Yükseokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hanifi AYSÖNDÜ, akademik ve idari personel de hazır bulundu. Meslek Yüksekokulunun çeşitli birimleri ile dersliklerini gezen Rektörümüz, öğrencilerle okul yemekhanesinde bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz, onların sorunlarını dinledi.

Daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, onlara derslerine sıkı çalışmaları ve geleceğe dair hedeflerini daima yüksek tutmaları tavsiyesinde bulunarak Yüksekokulumuzdan ayrıldı.

IMG_9475 IMG_9485 IMG_9507 IMG_9537 IMG_9602 IMG_9604 IMG_9576 IMG_9636 IMG_9639 IMG_9644